Manuel Salvador Gaya Sancho
Libro ebook Els colors del misteri, Manuel S Gaya Sancho
Language: Catalán
Price in book ePub
: 1.54 (1.54)
ePub with Adobe DRM
Publishing year: 2010
Size: 0.22 Mb
Copy No
Printing No
ISBN: 9788461440153
FAVORITE Uncheck
BOOK DESCRIPTION
COMMENTS
"La nit abans del dia de Carnestoltes Hock havia arreplegat la seua disfressa i se l'havia emprovada dues o tres vegades perquè estava molt content. Aquell any seria genial[...]ràpidament va eixir per la finestra alguna cosa semblant a una flama; mirà dins de l armari què havia pogut ser allò, i sorprés, va veure que la seua disfressa havia perdut tot el colorit, només hi havia un conjunt de teles elàstiques negres com el carbó..." PREMI DE NARRATIVA DE L I.B. "ANNA REBECA MEZQUITA" d Onda.

Contenido breve de "Els colors del Misteri":

"La nit abans del dia de Carnestoltes Hock havia arreplegat la seua disfressa i se l'havia emprovada dues o tres vegades perquè estava molt content. Aquell any seria genial: es disfressaria de l esperit de l infern. Els seus amics sempre l'avorrien amb el tema de l'espiritisme. Ara, seria ell qui els esglaiaria amb aquell vestit que no s'esperava ningú. La disfressa estava feta amb unes teles elàstiques de colors molt vius. A la cara tenia unes petites flames, de manera que semblava una pinya de colors. A més a més, no hi duria sabates, ja que el vestit portava aferrades unes soles de color taronja. Pareixia un spiderman en taronja. Se l llevà, es posà el pijama per fi, i es deixà el vestit preparat a l armari. De sobte, en apagar el llum, li semblà veure una claredat grogosa que eixia de dintre de l armari. L obrí i molt ràpidament va eixir per la finestra alguna cosa semblant a una flama; mirà dins de l armari què havia pogut ser allò, i sorprés, va veure que la seua disfressa havia perdut tot el colorit, només hi havia un conjunt de teles elàstiques negres com el carbó."
Comments about the book
Your rating:
Rating:
Comment:
To participate you need to be registered from here
 


10/16/2011 10:44:15 PM

las ilustraciones son magnificas.
12/16/2010 11:18:46 PM

las ilustraciones son magnificas.
12/16/2010 11:18:41 PM

Jo, com autor, només puc i vull animar-vos a llegir-lo. Agrairia que deixareu comentaris per conéixer les impressions que us crea i millorar en el futur. Gràcies pel vostre recolzament én el meu primer treball publicat!
11/17/2010 5:41:20 PM
Privacity | Terms website use | CONTACT
2000-2021 © Powered by Global Content Manager